Къде учите най-лесно?
+2
glassmagic32
sarutobi
6 posters
Къде учите най-лесно?
Поредната анкетка от мен . Не знам дали8 ви харесват (ако не ви харесват спирам ) . Този път темата е училище ( сори , че ви напомням за този ад ) или по точно за ученето . Задавам този въпрос за да видя каде ви е по удобно да учите ( не , че нещо ама ) , интересно ми е каде учат другите хора .
Проавя тези анкети и защото искам да заживя заспалия нарот в този форум .Надигнете се и напеавете нещо велико .
Проавя тези анкети и защото искам да заживя заспалия нарот в този форум .Надигнете се и напеавете нещо велико .
Re: Къде учите най-лесно?
Аз уча или на бюрото или на дивана в хола ... но най гот e пред компа , въпреки че тогава човек трудно може да запомни нещо , особено ако прави нещо друго през това време ...
П.П. абе верно другите защо не влизат ... alians , Gaara of the desert , AnimeFen и всички останали ... замряла работа .
П.П. абе верно другите защо не влизат ... alians , Gaara of the desert , AnimeFen и всички останали ... замряла работа .
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Registration date : 14.12.2007
Па на бюрото ма почти не уча
alians- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 86
Registration date : 16.12.2007
Маи аз съм единствения които спи ,а да де учи на пода . Караи приятно е пробваите , спи се удобно
Е при мен не стаа на пода ... имаме паркет и не ми е удобно ... ала на село има килим и е страшно приятно !
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Registration date : 14.12.2007
Първия отговор е точно за мене но ако дойде момиче... няма да е лошо да уча на гърба и
На гарба на момичето с което правя секс... ми се иска!
AnimeFan- Напреднал
- Брой мнения : 38
Registration date : 23.12.2007
Аз мисля че там няма да е наи удобното място , щото се получава гадно да си лепнеш един учебник по история примерно върху нея и да почнеш да четеш . Това скапва цялото удиволствие от деиствието .
Е освен ако не го правиш с зубарка тогава няма да и пука
Е освен ако не го правиш с зубарка тогава няма да и пука
Големи разсъждения мътите
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Еми ко искрене не е ли така а
Последната промяна е направена от на Съб Фев 02, 2008 11:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
тоз път съм аз-
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите