Нов Модератор
+2
TsubasaNoTenshi
SpamBot
6 posters
Страница 1 от 1
Нов Модератор
Така той няма да е много Нов щото няма стар...
Така мисля да избера Модератор който да влиза често да пише-коректност и тн. ... челисте правилата
е който иска да стане да пише (няма да го направя веднага ест. ще гледам колко често влиза и ще гледам също колко/какво пише от крайните кандидати одобрени от МЕН ще се пусне анкета .:записвайте се:.)
sarutobi- назначен Темата още важи!
Така мисля да избера Модератор който да влиза често да пише-коректност и тн. ... челисте правилата
е който иска да стане да пише (няма да го направя веднага ест. ще гледам колко често влиза и ще гледам също колко/какво пише от крайните кандидати одобрени от МЕН ще се пусне анкета .:записвайте се:.)
sarutobi- назначен Темата още важи!
Последната промяна е направена от на Сря Яну 30, 2008 2:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Нов Модератор
SpamBot написа:Така той няма да е много Нов щото няма стар...
Кхъм мисля че ще бъде одобреден и от двамата
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Registration date : 14.12.2007
Не става само мислене трябва и ъкъл!
:edit:
Ако чакаме ти да одобриш някой ...... ще има да чакаме!
SpamBot написа:Не става само мислене трябва и ъкъл!
Не е вярно току-що направих сарутобе отг на "Новини"
Така ли? Странно?? Той пише от 1 седм новини са го бил назначил а кой го направи мод а кой три мненията на мария от темата а? ....искаш война-...имаш я!
Ми окSpamBot написа:Така ли? Странно?? Той пише от 1 седм новини са го бил назначил а кой го направи мод а кой три мненията на мария от темата а? ....искаш война-...имаш я!
Така ... воините се наредиха ... ся правилата : няма правила всичко е позволено ... червения флаг падна и войната почна .... давайте админи ваш ред е ! ...
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
glassmagic32 написа:Така ... воините се наредиха ... ся правилата : няма правила всичко е позволено ... червения флаг падна и войната почна .... давайте админи ваш ред е ! ...
Бога ми, Мария тебе първа ще убия.....
Само така ... много хубаво звучиTsubasaNoTenshi написа:glassmagic32 написа:Така ... воините се наредиха ... ся правилата : няма правила всичко е позволено ... червения флаг падна и войната почна .... давайте админи ваш ред е ! ...
Бога ми, Мария тебе първа ще убия.....
Хора темата не е ли за друго
Военните деиствия ги коментираите другаде . Аз ще си стрелям от тука .
Военните деиствия ги коментираите другаде . Аз ще си стрелям от тука .
Пред другите проблеми за сайта(като подобряване и усъвършенстване) не е сега момента и мястото за война, ако питате мен ...
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Ббраво сарутоби ти ще доизпипваш работата на админите..!
AnimeFan- Напреднал
- Брой мнения : 38
Registration date : 23.12.2007
Ако питаш мен-ще я усложни
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите