Най-добър сиг.
+2
ivdeqnova
SpamBot
6 posters
Най-добър сиг.
Еми сега съм пуснал тема в фотошоп-бг и ако ми я одобрат ще е батъл на тема аниме герой и така аз от сега да се подготвя..
обаче искам да кажете коя повече ви харесва!
Това са:
Как протича гласуването на първия ред пишете номера и след 1 ред празно място можете да добавите някакъв коментар!
обаче искам да кажете коя повече ви харесва!
Това са:
Как протича гласуването на първия ред пишете номера и след 1 ред празно място можете да добавите някакъв коментар!
[Лесно се различава стила ми а? ]#5
Много е яка просто отличава се от другите!
Re: Най-добър сиг.
номер 4
но и другите са супер!БРАВО!
но и другите са супер!БРАВО!
ivdeqnova- Потребител
- Брой мнения : 1
Registration date : 01.02.2008
Аз съм за Орочимару ... Харесва ми подбора на картинките , а и зеления цвят се връзва перфектно ...
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Registration date : 14.12.2007
Аз честно да ти кажа ... ако питаш мен ... ако искаш моето мнение ... за тези картинки ... абе вс са куууууууууууууул и рулират(демек ма кефят)-добре са направени-с логика, не само с талант, защото, ако питаш мен трябва и логика(, а такава има доста в картинката с акацки например), но казвам още един път-това си е мое мнение-никой не ангажирам ... !!!
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Ами ако трябва да избирам най-хубава( пак казвам, че вс ме кефят) бих избрал тази с Хинатка-та !
Обаче забелязах, че в тези номера, за които са гласували останалите има само мои любимци( Орочи-от гадните ... Итачи-от Акатсуки ... Хината-от момичетата като цяло ...)<--- какво съвпадение !
Бошооооо, Бошооо с тези лигавщини няма да спечелиш направи нищо сериозно и хубаво вместо много лайна
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Registration date : 14.12.2007
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите