В най-скоро време
3 posters
В най-скоро време
В най-скоро време сайта ще се оправи.. имам предвид няма да е HTML а PHP което позволява регистрация и форма за вход ще си направим собствен форум (това не е направен от нас форум) обаче всечките мнения ще бъдат истрити за голя съжеление ще се постарая максимално и сайта и форума да изглеждат максимално добре аре пожелайте ми успех тея дни няма да влизам в скайпа и да пиша глупости... само уча PHP
АА важноОО Мисля с собствени кинти да купя домейн е хостинг планове така че да може да направиме сайта например
animess.bg animess.net *.info и тн.
А търся също и ново има защото предпочитам animes да е с 1 S айде нещо от сорта на animesbg.info *.net *.com чакам предложения!
И ми пожелайте успех ПЛС
АА важноОО Мисля с собствени кинти да купя домейн е хостинг планове така че да може да направиме сайта например
animess.bg animess.net *.info и тн.
А търся също и ново има защото предпочитам animes да е с 1 S айде нещо от сорта на animesbg.info *.net *.com чакам предложения!
И ми пожелайте успех ПЛС
Re: В най-скоро време
Така на теб не ти трябва успех ти ще се спрвавиш
Въпроса е за името ... Не мога да измисля нищо оригинално .
примерно Anime-world.bg
Въпроса е за името ... Не мога да измисля нищо оригинално .
примерно Anime-world.bg
Не на bg е по 125 ЛВ на година най-евтино а пък например .info e по 33 ако някой ми помогне с парите ще е супер
Ами пич сори ама аз с парите няма да мога да ти помогна но мога да ти помогна с идеи от каде а се взимат парички . Начи след като напеавиш саита сложи там за вип профил еди си колко там да се плаща . А ако се разрастне примерно може в екипа да си вкараш преводачи ( на които можеш да вярваш естествено ) и да се плаща за свалена информация . Иначе на играи на Тото Еврофутбол ,пускаи редовно лотария играи хазарт . За друго не се сещам .
Колоко си спечелил досега? От тотото мисля че си похарчил повече!
А това за СМС-ите дам знам!Ще си открием номер и срещу 1.20Лв или 2.40лв ще даваме някаква екстра (VIP например) в това няма проблем!Ама това е след като съм събрал парите и съм платил (А аз говорех за по-скоростно сабиране)
Ще го намислим добре и мисля че хората активните в момента ще заемат най-главните постове като (Ще направя нови)
Главен Админ (аз)
Супер Админ (Ангелчето С 1 крило)
Админ (най много 2-ма)
Главен модератор (1 човек или момиче)
Супер Модератор (1 или повече хора)
Модератр (1 или повече хора)
А това за СМС-ите дам знам!Ще си открием номер и срещу 1.20Лв или 2.40лв ще даваме някаква екстра (VIP например) в това няма проблем!Ама това е след като съм събрал парите и съм платил (А аз говорех за по-скоростно сабиране)
Ще го намислим добре и мисля че хората активните в момента ще заемат най-главните постове като (Ще направя нови)
Главен Админ (аз)
Супер Админ (Ангелчето С 1 крило)
Админ (най много 2-ма)
Главен модератор (1 човек или момиче)
Супер Модератор (1 или повече хора)
Модератр (1 или повече хора)
Ами успех като за начало( на всеки му е нужен, сарутоби-дори и на теб, за някои неща), а за парите-добре дошъл в Поморие(, ако ти се идва де) иначе яко покер комар хазарт и тем подобни, както каза сарутоби ...
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Браво ве аз такъв рекорд и в мечтите си не съм си и мечтал камо ли да спечеля( освен ако съм пиян може би хахаха )
Последната промяна е направена от на Съб Фев 02, 2008 6:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ами не, ама другите като са насрани и за стотинки играеме ...
Цената за 1 година:
Ще почакам лако за да си зема Таблет
Е нищо като изготвя сайта до край копувам за 1 година и така ще си спестявам доп. за Таблет
Стойност (без ДДС): | 39.71 лв. | |
Начислено ДДС (20%): | 7.94 лв. | |
Общо (с ДДС): | 47.65 лв. |
Е нищо като изготвя сайта до край копувам за 1 година и така ще си спестявам доп. за Таблет
Таблет означава .. еми това е професионално устройство с което се рисува (замества мишка и клавиатура) с малка писалка чертаеш върху едно малко икранче (в моя случей 21 инча) и с него е по-лесно да направиш някой фен арт например на компа отколкото с мишката (свързва се с USB към компа обикновенно но излязоха скоро за по 4450 ЕВРО едни които са по-бързи от компа ми и нямат нужда от операционна програма да се свържат за да рисуваш! като голяма маса на която да рисуваш!)[Англчето с откъснатото крило също искаше в БГ лв има един приличен за 173.55 ЛВ някаде (зависи от курса на еврото!-89 евро е)]
А цената за сайта е за 1 година Хостинг+Домейн!
А цената за сайта е за 1 година Хостинг+Домейн!
E хубаво, че го обясни, че и аз не те разбрах какво искаше да кажеш с тоя "таблет"( еее-поне вече знам-нали за това са обясненията хахаха както и да е-добър избор си направил, ако си избрал въобще тази "система") !
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите