Link:Bleach
5 posters
Страница 1 от 1
Link:Bleach
Description:
Заглавие: Bleach / Обезцветено
Жанр: екшън, комедия, шонен, бойни изкуства
Година: 05.10.2004 до ?
Епизоди: ?
Студио: Studio Pierrot
Сюжет: Kurosaki Ichigo не е просто едно нормално 15-годишно момче. Това, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове.
Един ден момиче shinigami (буквално - жътвар на души), т.e. Бог на смъртта, на име Kuchiki Rukia се появава пред него, преследвайки зъл дух - hollow. По време на битката с него, за да защити Ichigo, Rukia излага себе си на голям риск... В объркването, което настава, силите й се прехвърлят в Ichigo и той става Бог на смъртта. Междувременно Rukia се прехвърля във временно човешко тяло. Заедно двамата започват да преследват падналите hollow, които поглъщат души.
Link:
http://download.animes-bg.com/anime/%5bLunar_DB%5d_Bleach_%5bOngoing%5d/
Заглавие: Bleach / Обезцветено
Жанр: екшън, комедия, шонен, бойни изкуства
Година: 05.10.2004 до ?
Епизоди: ?
Студио: Studio Pierrot
Сюжет: Kurosaki Ichigo не е просто едно нормално 15-годишно момче. Това, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове.
Един ден момиче shinigami (буквално - жътвар на души), т.e. Бог на смъртта, на име Kuchiki Rukia се появава пред него, преследвайки зъл дух - hollow. По време на битката с него, за да защити Ichigo, Rukia излага себе си на голям риск... В объркването, което настава, силите й се прехвърлят в Ichigo и той става Бог на смъртта. Междувременно Rukia се прехвърля във временно човешко тяло. Заедно двамата започват да преследват падналите hollow, които поглъщат души.
Link:
http://download.animes-bg.com/anime/%5bLunar_DB%5d_Bleach_%5bOngoing%5d/
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Registration date : 14.12.2007
Re: Link:Bleach
Не съм гледал Анимето гледам само по някое АМВ от време на време и може да почна да го гледам като свърши Наруто !
Значи ще изчакаш да свършат всички шипудени на Наруто и чак тогава евентуално ще го гледаш ?SpamBot написа:Не съм гледал Анимето гледам само по някое АМВ от
време на време и може да почна да го гледам като свърши Наруто !
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Ми в смисъл то докато излезнат абсолютно всичките серии на Наруто , ти може да изгледаш Bleach . Все пак не се знае кога ще свършат шипудените , но ти си решаваш де .SpamBot написа:Дам що не
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Аз сега съм на 3 сезон и мога да кажа само едно ... мн куууууууууууууууул !!!!!!!!!!!!
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Думи като кууууууул са забранени ( поради многото безмислени Ута ) прочети правилата .
Аз на елината ( на бг ) сам на 5 еп ще ви стигна някои ден
Аз на елината ( на бг ) сам на 5 еп ще ви стигна някои ден
Стига ми говори да прочета правилата, щото и ти по някога не ги спазваш(, а аз нищо и не ти казвам ...)-ко ми се правиш тука на многознайко-имам чувството, че само чакаш да допусна някаква грешка или нещо такова (почна да ме твариш ...-което от твоя страна не на добре ... !!!)
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите