Предложения за сайта
+5
alians
Gaara of the desert
AnimeFan
Filip_73
SpamBot
9 posters
Страница 1 от 1
Предложения за сайта
Тук дайте своите предложения за сайта!За картинките Аниметата /добавяне на нови махане на стари/ дизайн /като цяло/
Можете да напишете своето предложение и без да сте регистриран/a!
Можете да напишете своето предложение и без да сте регистриран/a!
Re: Предложения за сайта
Bobi mn qka sait!Bravo na teb
Filip_73- Потребител
- Брой мнения : 1
Registration date : 16.12.2007
Emi mn qko e saitcheto men lichno mn me kefi prodaljavai da go pravish vse po hubav.
goldefx- Гост
според мен е мноооо добре if питате мен не му трябва нещо освен да влизат човечета и да пишет коментари
така.че plssssssss пишете коментари то не към мен с за сайта този н сайт заслужава най-много то4ки а те каде са въоще имали такива
така.че plssssssss пишете коментари то не към мен с за сайта този н сайт заслужава най-много то4ки а те каде са въоще имали такива
eli-avio- Гост
Еми има какво да се иска още НО е горе-долу добре!
AnimeFan- Напреднал
- Брой мнения : 38
Registration date : 23.12.2007
Ако ти пак се
на латиница трия всяко твое мнение което си написал на латиницараспишеш
SpamBot написа:Ако ти пак сена латиница трия всяко твое мнение което си написал на латиницараспишеш
А така стегна са а до темата сайта е луд мн ме кефи.Нз за ся никви предложения.
alians- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 86
Registration date : 16.12.2007
Бравос!!!alians написа:SpamBot написа:Ако ти пак сена латиница трия всяко твое мнение което си написал на латиницараспишеш
А така стегна са а до темата сайта е луд мн ме кефи.Нз за ся никви предложения.
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Registration date : 14.12.2007
Еми засега е наред ... ако има нещо ще пишем !
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Аз бих предложил да се сложи някои друг скин не че тоя не е як ама все пак да има разнообразие
примерно различни цветове на тоза ( на мен би ми харесвало повече ако беше някои по тамен цвят , нещо като синьо или черно )
примерно различни цветове на тоза ( на мен би ми харесвало повече ако беше някои по тамен цвят , нещо като синьо или черно )
Нарочно е светъл, Боби дай му линк към предишният си сяйт да видиsarutobi написа:Аз бих предложил да се сложи някои друг скин не че тоя не е як ама все пак да има разнообразие
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Препоръка:
1#
Ами като за начало бих искал да се обърне внимание на заглавното обръщение и най-вече на грешката и да се поправи, ако това е възможно(, все пак това си е едно от най-главните изречения(за подтикване към посещение и разглеждане не сайта), поне за мен ...)--->Добре дошли във форума на animess
2#
След моята препоръка искам да Ви благодаря за титлата "спамер"(, не че не очаквах такива да са последиците за мене ... ), както и за "милите" коментари по мой адрес( и това също го очаквах ...
) и щом толкова сте зажаднели за тая кирилица-така да бъде ще пиша на
нея( поне така иска мнозинството от Вас-предполагам) а и "уж" трябва да
се спазват правилата(, макар и никъде да не видях такова, но както и да
е ...)Знаех си , че по този по-кратък начин едва ли ще стана админ или
модератор, но поне се опитах, пък здраве да е ... !!!
3#
След неуспешното пробване за ставане не админ или модератор, ще се пробвам по по-сложния начин( и по-сигурния разбира се
)Както виждам сарутоби вече е успял до "някъде" ... абе с две думи ще
съм по-прилежен така да се каже:ще се старая да спазвам правилата без
изключения, ще се постарая и за правописа(без грешки)-ще послушам
вашите съвети ...
::SpamBot Edit::
Като искаш да пишеш нещо го напиши наведнъж!Забранено е да се прави така! Нарича се Флууд!
Ами като за начало бих искал да се обърне внимание на заглавното обръщение и най-вече на грешката и да се поправи, ако това е възможно(, все пак това си е едно от най-главните изречения(за подтикване към посещение и разглеждане не сайта), поне за мен ...)--->Добре дошли във форума на animess
2#
След моята препоръка искам да Ви благодаря за титлата "спамер"(, не че не очаквах такива да са последиците за мене ... ), както и за "милите" коментари по мой адрес( и това също го очаквах ...
) и щом толкова сте зажаднели за тая кирилица-така да бъде ще пиша на
нея( поне така иска мнозинството от Вас-предполагам) а и "уж" трябва да
се спазват правилата(, макар и никъде да не видях такова, но както и да
е ...)Знаех си , че по този по-кратък начин едва ли ще стана админ или
модератор, но поне се опитах, пък здраве да е ... !!!
3#
След неуспешното пробване за ставане не админ или модератор, ще се пробвам по по-сложния начин( и по-сигурния разбира се
)Както виждам сарутоби вече е успял до "някъде" ... абе с две думи ще
съм по-прилежен така да се каже:ще се старая да спазвам правилата без
изключения, ще се постарая и за правописа(без грешки)-ще послушам
вашите съвети ...
::SpamBot Edit::
Като искаш да пишеш нещо го напиши наведнъж!Забранено е да се прави така! Нарича се Флууд!
AkatsukI-FeN- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 69
Registration date : 05.01.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите