The Melancholy of Haruhi Suzumiya
4 posters
Страница 1 от 1
The Melancholy of Haruhi Suzumiya
алеч от обичайна, училищна история.
Това е историята на Сузумия Харухи - една не(толкова)нормална ученичка. Докато се представя на съучениците си по време на първия учебен ден в гимназията, тя заявява: "Аз не проявявам никакъв интерес към нормалните хора. Ако сте извънземни, същества от бъдещето или хора със свръхестествени способности, елате. Това е всичко!" Вероятно повечето от вас биха си помислили че това е някакъв майтап, но Харухи си е напълно сериозна, като казва това. По някаква случайност(или може би не) Кьон(това е прякор) - момчето което седи на предния чин, успява да я заприказва и така в един от разговорите тя решава да си основе собствен клуб - SOS бригадата(Save our world by Overloading it with fun Suzumiya Haruhi's Brigade), членовете на която, тя буквално довлича на сила.
Епизодите са малко - само 14 . Да не ви обърква това , че няма голям смисъл между тях и ви се струват разбъркани - така са издавани и така е хронологичният им ред . Първиат не е никък добър , та може да почнете от втория , е поне аз така направих ! Готино е отвсъкъде .... гледайте го ! ...
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Registration date : 14.12.2007
Re: The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Това по бялата даска Японски графити ли бяха ???
AnimeFan- Напреднал
- Брой мнения : 38
Registration date : 23.12.2007
Ем , май че да .... ама ни съм сигурнаAnimeFan написа:Това по бялата даска Японски графити ли бяха ???
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Ха Ха какви графити, бе какви все едно да кажеш на учителката по БЕЛ че пише яко графити на "Маминото Дитенце"Това са канджи или Kanjiglassmagic32 написа:Ем , май че да .... ама ни съм сигурнаAnimeFan написа:Това по бялата даска Японски графити ли бяха ???
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Similar topics
» Link: Suzumiya Haruhi no Rinkan 2 (Hentai Manga Color)
» Link: Haruhi no Doujin (Hentai Manga Color)
» Link: Haruhi no Doujin (Hentai Manga Color)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите