Naruto Society
+2
SpamBot
Gaara of the desert
6 posters
Страница 1 от 1
Naruto Society
В Димитровград всеки ден Наруто феновете се множат Даже днес разбрах че 2 които най малко подозирах че гледат Нарутo, се оказа че го Следят от доста Време, и ме е много Интересно, имам приятели на 26 дето гледат Наруто Как 1 децко е Такава Зарибяфка
TsubasaNoTenshi
Не е децко а е Аниме
следващият, който напише "децко" ще бъде баннат.
TsubasaNoTenshi
Не е децко а е Аниме
следващият, който напише "децко" ще бъде баннат.
Re: Naruto Society
Абе кво е тва "децко" бе?!?!?! Ако искаш децко ходи да гледаш за малкото пони!
AnimeFan- Напреднал
- Брой мнения : 38
Registration date : 23.12.2007
това че е направено така че да могат да го гледат и деца не значи че става децко то пак е аниме "децко" е измислено от някой слабоумник!Телетъбис е децко!За малкото пони е децко ама Наруто .....
Наруто е аниме (японска анимация) аз познавам 19 годишни коит му са кефат четете тая тема.... и не бих казал че е детско.
alians- Влиза Чат-Пат
- Брой мнения : 86
Registration date : 16.12.2007
10ХAnimeFan написа:Абе кво е тва "децко" бе?!?!?! Ако искаш децко ходи да гледаш за малкото пони!
TsubasaNoTenshi- Admin-PantsuMaster
- Брой мнения : 121
Registration date : 14.12.2007
Ми не си спомнят друго децко освен това ! Запечатало им се е във паметтаGaara of the desert написа: Ко сте са вманиачили по тва пони гатии
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Ехе хе Телетъбис майче AnimeFan го беше написал или аз .. непомня а за Том & Джери това си е много яко даже да колкото зам Българин е създателя
Абе сядаш един ден гледаш CartoonNetwork , Jetix и Boomerang и изреждаш всички , които си запомнил ...
glassmagic32- Редовен Потребител
- Брой мнения : 153
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите